Wat betekent hardwerkende wifi voor uw bedrijf?

Bekijk de video voor meer informatie

Keuzehulpmiddel voor Alcatel-Lucent OmniAccess® Stellar WLAN

Kies het draadloze netwerk dat precies geschikt is voor uw bedrijf. Klik door naar het snelle keuzehulpmiddel en beantwoord een paar eenvoudige vragen om de juiste oplossing te krijgen, die precies voldoet aan uw eisen van vandaag én morgen.

Nu starten

TIJD OM OVER TE STAPPEN OP STELLAR

Wifi op hoog niveau. Eenvoudig in gebruik.

Mobiele connectiviteit overal in het hele bedrijf is niet langer optioneel. Dat is essentieel voor uw bedrijf. Maar daarom hoeft het nog niet duur en ingewikkeld te zijn.

De Alcatel-Lucent OmniAccess®Stellar WLAN-oplossing is gebouwd en ontworpen met unieke architectuur automatisering en intelligentie, waardoor wifi een minder veeleisende techniek wordt om te configureren en te implementeren.

Lage totale eigendomskosten voor hardwerkende wifi die alles met elkaar verbindt. Snel, eenvoudig en veilig. Voor nu en voor de toekomst.

Sectoren

Hotels

Als de kwaliteit van uw wifi bepaalt of gasten bij u terugkomen en of ze een goede of slechte recensie schrijven, dan is het tijd om uzelf af te vragen of uw wifi wel hard genoeg werkt.

Meer informatie

Gezondheidszorg

Hoe kan u voor zowel patiënten, bezoekers als artsen voldoen aan de groeiende behoefte aan een betrouwbaar en snel draadloos netwerk, terwijl netwerkverkeer en cybercriminaliteit toenemen?

Meer informatie

Vervoer

Efficiëntie, veiligheid, betrouwbaarheid, gebruikservaring: ontdek de hardwerkende wifi die dit alles en meer biedt voor de vervoerssector.

Meer informatie

Onderwijs

Maak kennis met het draadloze netwerk dat intelligent en betrouwbaar genoeg is voor het slimme klaslokaal.

Meer informatie